Poeta bez múzy
Anotace: ...nedokončená... pro někoho komu sem (bohužel) ukradenej...:o(
Básníci, ti píši s múzou,
"sakra" čím já si jí znezdvořil,
přemyšlím, když čtu si s hrůzou,
co sem zase vytvořil:
"Na chodbě Tě občas potkám,
svěřil sem se jen tvým fotkám.
Možná se ti blázen zdám,
když s fotkama si povídám.
Jenže bojím se Ti říc-t,
že mé srdce, chtělo by víc..."
Komentáře (0)