a tak radši ne
Anotace: ...proč jsi mne pozvala...
Ano ... bereš dýku
--- tak něžně, tak ladně
Ano ... zvedáš ji
*** tak jistě, tak prudce přesto s lehkostí v zápěstí
Ano ... už se blížíš
--- vykročíš levou nohou, tak tiše... Pravou ji doprovázíš,tak lehce...
Ano ... bodneš přesně
*** s uzarděním, trochu se chvěješ, trochu se totiž bojíš a hodně si šťastná...
Ano ... beru, říkáš mu
--- tak tiše tak tence...
a dýka z ruky ti padá
a tělo mé nešťastné
zůstává před dveřmi
tvého štěstí...
...Anno ...
já klepu na ty dveře, ale ty neotvírej
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra, estrellita
Komentáře (0)