Anotace: .
Hlas tichý slova bez písmen
*slzy přehlušují změť tvých četných jmen
snáší se do noci
*volání po moci
Tvůj smutný sen..
*změní se v krutý dlouhý den
Bolesti na konci sebe jak závan poznání
*vzdáleně zní poslední klekání
mísím se do ticha
*neodcházím
mám poslání..
*skromně sázím
Pár vzpomínek do ticha..
*srdce se zmítá
Těžce..
Těžce se vzpomíná..
*světlo v duši pomalu zhasíná
Na krásu..
*na něhu
Krásu anděla..
*s duší rebela
Jsem splynutím..
*únavou, zívnutím
Jsem bolestí..
*tvojí slabostí
Křičím a nevzlykám..
*touhou se zalykám
Své bolesti,
*drobné neřesti
v té noci děravé
*životem bolavé
spolykám...
30.11.2007 13:11:00 | forget-me-not
hodne bolesti, kterou ted prozivam..tak trosicku stesti by vykouzlilo usmev na me tvari..:-)
25.11.2007 10:55:00 | kakaoo
v tvých básních začíná být víc bolesti, než mi na tebe sedí...jsou krásné...ale trošku šťěstí by se tam nenašlo?:o))
23.11.2007 19:22:00 | dream in emptiness