Tak nejdříve se ti musím omluvit, protože jsem si podle tvého autorského jména myslel, že jsi kluk:-) A jednim dechem ti pochválit tvou báseň. Jak balzám na otevřené rány, díky moooc.
23.11.2007 09:44:00 | Dračičák
moc hezky, smutně napsané - je mi smutno s tebou, pojď si říkat, že bude líp...:o)
23.11.2007 09:40:00 | Martinecka23