Vše ve všem
Jak pro černou bílá,
Jak pro měsíc sluníčko,
Jak pro nejmíň, nejvíc,
Tys pro mě Leničko.
Jak pro lístky voda a pro kořen živiny,
Jak slunce paprsek pro květ a plodiny,
Co pro den je noc a pro večer ráno,
Pro prázdný papír, ten co je v něm psáno.
Co pro nic je všechno, pro hory dolina,
Pro moře poušť a myšlenku blbina.
Já sám jsem sobě ničím,
Však tys pro mě vším.
Komentáře (0)