ta je pěkná ... tvoje poslední je tam moc zdrobnělin,ale tahle ... je super ... ahoj l.
28.12.2007 12:11:00 | Chonglee
Krásně napsáno, úplně mě to zahřálo u srdíčka a to potřebuju, takže...díky
02.12.2007 10:02:00 | Pišák
jéééé to e ...já to dneska balím dneska jsem narazila na takové skvosty, že mi nezbývá než se opakovat..a jestli ty jsi básnický začátečník tak já jsem čínský bůh srandy:-)
02.12.2007 09:09:00 | Lady Carmila