Putovní slečna
Anotace: která chce něco víc, než dostává
Jsi holka prodejná!
Co prodejná,
vždyť ty jsi zadarmo..
nejlepší zboží z výprodeje
- starých věcí, co nikdo nechtěl.
(a nechce dál...)
Jsi putovní slečna.
Z náruče do náruče...
(to ti jde...)
Jen se tam neohřát!
Jsi holka pro nikoho,
sotva poznáš věčnou přízeň.
Nenamlovej si nic.
Natož to, že i ty jsi "něčí".
Jsi sama. Putovní trofej.
Okatý falzifikát,
který se přiznává.
/Mlč už!!! Nechci tě poslouchat!
Co na tom všem?
Jen toužím po lásce!/
... odpověděla jsem svědomí a šla už spát...
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, prostějanek, Chonglee
Komentáře (2)
Komentujících (2)