O co si řekly mé rty
Anotace: a čeho se mi (ne)dostalo...
Podíval ses mi do očí.
Jen tak letmo.
Ve stylu:
"Ty jsi tu taky? Jsem si nevšim..."
Na ten letmý pohled jsem čekala.
Na tebe. Či mnohem víc?
V očích slovo "doufám".
(Vím o něm. Bývá tam často.)
"Věnuj mi polibek..."
Vypadlo ze mě. V srdci bylo víc.
Třeba: "A trochu lásky by nebylo?"
Naklonil ses. Něžně políbil.
S nádechem nekonečna,
jak to umíš jen ty...
Naše pohledy se vzdálily.
Dostala jsem, co jsem chtěla.
Ale lásku ne.Ani trochu jsi mi nedal.
Proč taky, o té řeč nebyla.
Příště na to půjdu jinak...
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-), kliďaska, prostějanek, mattoni.uz.neni, xavian, Chonglee
Komentáře (3)
Komentujících (3)