Řeknem si "jen" dobrou noc a miluju Tě
Anotace: Být hrdý kdykoliv, na cokoliv.. viď Hani? :D :P
Potom co opiju
své roztomilé cínové vojáčky
smutnými rumovými pralinkami
budou si chtít hrát na doktory...
A nebou se za to stydět.
A tebe opiju taky.
Budeš ochotná zdravotní sestřička
a zároveň starostlivá maminka.
Položíš ruku na čelíčko,
zalepíš náplastí s obrázky zvířátek
bolavé srdíčko.
Pusu na čelo,
na dobrou noc.
Až slyším,
jak Ti bije srdce...
Ten nejnádhernější rytmus...
Naučím se ho,
až budu hrát na bicí,
slibuju.
A uvaříme ještě...
tmu ze sáčku, taky s citrónem.
Polkneš lžičku sirupu,
a zapomeneš,
na svět okolo...
Už bude jen dobře.
Vážně.
/Už zase slibuju/
Řeknem si "jen",
Dobrou noc
a miluju Tě.
A budeme mrznout na lavičce.
/Jako tenkrát/
Přečteno 467x
Tipy 24
Poslední tipující: PPetrushka, Agnees, Princezna.Smutněnka, Pišák, embryo v hlave, její alter ego, Duše zmítaná bouří reality, xavian, kliďaska, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)