Snad na rozloučenou
Anotace: Touhle básničkou jsem se snažila nějak se vypsat z bolesti, kterou jsem pocítila když mě opustil...Jenomže to nepomohlo jak by mělo...
Místo cesty s tebou,
vybrala jsem si možnost slepou,
bolesti a zklamání plnou.
Šťastná já teď býti mohla,
místo toho jsem z výše spadla,
najednou a znenadáhla.
Zem je hodně tvrdá,
jen tak postavit se z ní nedá,
špatně se cesta zpět hledá.
Chci zapomenout,
ze země se zvednout,
a do dáli na lodi lásky plout.
Myslím,že jsem se dost poučila.
Poznat opravdový cit bych chtěla
a znovu létat bych se naučila.
Teď mě srdce ještě bolí,
věřím, že čas vše zahojí
a já budu pokračovat v boji.
Snad zasloužím si místo v srdci něčím,
pak všechny pochybnosti zničím
a nebudu se trápit ničím.
Komentáře (0)