Pro ni...

Pro ni...

Anotace: ...ona ví koho myslím, ptž ona mě o to žádala...

Chtěla si po mě veršů "dávku",
ale mě to nejde jen tak z hecu,
pro někoho na objednávku,
vzniklo by jen hafo keců...

Neříkám, že skládám krásně,
snažím se jen, aby bylo znát,
z každé mojí nové básně,
že chtěl sem najevo něco dát.

Například, když mě trápí, že tu nejsi,
píšu a doufám, že nevznikne "blaf",
štve mě, že jsou mezi námi kopce, města, lesy,
i přes to říkám: "you are my love!"...!
Autor Tomíno..., 23.11.2007
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel