skryté před tebou
Anotace: už si je nebudeš číst...
básně lásky zmizely
před tvýma očima
srdce zavřelo své brány
jen slza zůstala
na mé tváři
venku nový den začíná
šedý
ne veselý
už se na mě nepodíváš
jak dříve
i kdybys chtěl
jsi černou stopou v srdci mém
Přečteno 502x
Tipy 10
Poslední tipující: Meriel., Monsignore, NikitaNikaT., Erion Fate, xavian
Komentáře (3)
Komentujících (3)