Motýl
Jak dlouho neměl jsem smysl života?
Jak dlouho v srdci mém byla prázdnota?
Tos ty však u mne změnila,
z prázdnoty stvořila motýla,
motýla lásky a radosti,
plného citů a nežnosti.
Ikdyby přede mne složili poklady světa,
stačila by mi na ně jediná věta.
Neprodám nikdy motýla lásky,
od mé milé Leničky, úžasné, lásky
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Winnacott, Meriel, Psavec, Elizabeth-Lili, Beepat, zzlatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)