Anotace: Tak zase napsaná tak, že jsem si zpívala to, co mě napadlo.. jako nic moc, ale snad v ní najdete alespoň něco, co cítím :-)
Gábi? Když tady padl návrh na písničku... Mohla bych si tvůj text vypůjčit a zkusit ji zhudebnit? s tím, že bych popřípadě upravila nějaká slova, která by do možné písně nešla?
06.12.2007 07:25:00 | brunnerka