Umíš to se slovíčky nádherně , jen co je pravda ..
Víš celý život ti bude někdo něco brát...důležité je nepřestat chtít dávat...a svět je kulatej...vrátí se ti jednou vše dobré co jsi dala..:o)
29.12.2007 14:57:00 | Nút
Konečně, konečně se naučí první životní moudrosti.... NEČEKAT UŽ, a hned i druhé, MÍTI SE K LIDEM, SNÁŠETI KDE KOHO A KDE CO, zkrátka, ještě o něco víc, než jsme snášeli doposud... P.S. Tohle přežiješ.
24.11.2007 19:50:00 | Dane