všechna bolest je ku prospěchu, posílí člověka, když se nechá a když se nedá :-) ;-)
20.08.2010 13:04:00 | Gabrielle
Ano, bolest skutečně otevírá oči a pomáhá nám vidět lidi tak, jak bychom je třebas jinak neviděli .... tak jako si někdo hraje na hodného, v zápětí je zlý a zákeřný ... Znám to a moc dobře.
25.11.2007 13:57:00 | NikitaNikaT.