ona
Anotace: proč muselo se stát
Lásku uměla mu dát
Rozum nechtěla znát
A proto musela se vzdát
Teď trpí zas a znovu
A muselo se stát
Že on miluje ji zas a znovu
Proč měla se ho vzdát
Teď ví že nejsou spolu
Bude li to na pořád
Miluji tě zas a znovu
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: fire.fly, NikitaNikaT., Smailin, xavian, Megalo'R
Komentáře (1)
Komentujících (1)