Anotace: (15.8.2007) Seděla jsem na jednom krásném místě v lese s výhledem na dálnici a přemýšlela jsem o tom co se stalo...
nemám slov...
všechna díla, co jsem si tu dnes stihla přečíst(btw zatahuju...0:)) mě dostala...
můžu Ti hrdě říct, že píšeš líp než já, ač mi tvrdíš opak!;)
jen tak dál!
Hell
05.12.2007 10:36:00 | Helena Buchtová
Stalo se uvědomění si imprese. Je pěkná, moc pěkná, i když smutná. Život je taky pěknej a většinou taky smutnej. To přece není důvod aby se nám nelíbil.
Nevím jestli jsem kompetentní vůbec něco hodnotit, ale podle mne 1*
27.11.2007 15:43:00 | Dračičák