Mlhavá tma
Víš co se mi večer zdá?
Ty nahá a všude tma,
tma která zakrývá
vše co zakryto býti má.
Koukáš z okna ven
a myslíš si kde se toulám
zamknutá do čtyř stěn
a já v tvém srdci zaklen
Stojím ti po boku
nemoha se tě dotknout
chvíle obává se roku
nechceš dále plout
Pokouším se tisíckrát
pohladit tě po tváří
chceš se dále ptát
ale jen tě tiše zamrazí
Otočíš se ke mě směrem
jako bys mě cítila
akorát promáchneš mi tělem
jen mlha v rukou ti zbyla
úsměv upadne ti do temnoty
poslední pokus ti zbývá
pošleš polibek do tmy
a ona ti ukáže co skrývá!
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Martanka
Komentáře (1)
Komentujících (1)