Hrst květin IV
Anotace: ...múza mi dává zabrat...ale mám ji za to rád...tato básnička je pro ni...ona bude vědět...
V náruči plnou hrst šeříku,
za klopou saka jednu růži,
klečím a stejně jak anděl,
přihloupě se usmívám.
Nemohu žádat lásku,
i když srdce říká něco jiného,
nemohu žádat polibek,
mohu jen chtít tvé rty okusit.
Vzlétnou na pocitu blaženosti,
stále se jen usmívat,
a vychutnávat tu malou chvilku,
která bohužel netrvala věčnost.
A tak:
V náruči plnou hrst šeříku,
jen a jen pro tebe mám,
a na rtech jen slovo díků,
za anděla, který konečně přilétl…
V náruči jen a jen šeřík mám…
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Milissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)