Ráj?
Anotace: Co více dodat...
Zaklepal jsem na bránu s nápisem Ráj,
z křídel andělů na moji hlavu padá peří,
kráčím a do brány vstupuji sám,
spokojenost na dosah ruky mám.
Ze spadlého peří tvořím si svá vlastní křídla,
otevírám své srdce, kde nápis Ráj tkví,
vzlétávám a s úsměvem na tváři,
a láskou v srdci pomalu, ale jistě létám.
U srdce tíživý pocit…
u brány jedna láska…
Vše dokáže tak rychle zmizet…
Ale stejně…Mám ji rád…
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Milissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)