Zima...
V peřinách bílých
zem už tiše usíná...
Hřebíček a skořici
přidáme si do vína,
u krbu v teple
najdem světa ráj.
Jak loutna tichá
ležím ve tvém klíně.
Prstoklad znáš.
Tak už prosím, hraj...
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)