Zajímavá básenka, tak trochu jsem si vybavila jistou chvíli a nenapadá mě nic jiného, než, že již nikdy nechcu vidět záda lásky ...
03.02.2008 01:46:00 | NikitaNikaT.
Špatně jsem se vyjádřila, já to dělám protože sama chci. Je to čistě mé rozhodnutí:)
03.12.2007 08:55:00 | Nesmělá
Nesmělá... Musí? Někdy člověk dělá věci, které nechce, jen proto, že je to jednodušší. Nebo proto, že to chtějí ostatní. Nebo proto, že si myslí, že by to chtěli ostatní.
02.12.2007 23:01:00 | The Free Man
Moc krásný....ale někdy člověk musí udělat i to co třeba nechce, a proto se zatím zády otáčím...
28.11.2007 18:04:00 | Nesmělá
..otáčí se zády?
pak nestůj na místě
jen pohyb své má klady
k postoji relativitě
***
Jiří s.
PS: Liv nelze všechno věřit..:o))
28.11.2007 09:53:00 | j.c.