Anotace: Mladý kluk, mladá slečna a cit, který mohl znamenat úplně všechno... nebo vůbec nic.
Tohle je vážně něco neobyčejně zajímavého a originálního..! Všechny verše do sebe nějak přirozeně zapadají.. jakoby vytvářely mozaiku ve tvaru jednoho velkého záhadného otazníku se sebejistou tečkou pod sebou.. Všechno je tak jasné, samozřejmé, a přitom neurčité, nijaké..
A nad celým tímto obrazem se táhne průhledný mrak s tajemným "Možná.."
19.08.2010 18:51:00 | Emily Winnacott
nevidím důvod pro špatnou kritiku ... báseň je nádherná a tebe, chlapče, žeru :)
05.08.2010 20:06:00 | Ta Naivní
Protože nám nedělá dobře, když je ho všude kolem moc. Nakonec ale přece odvane.
28.01.2008 15:36:00 | Darkspace
Básně nepíšu, ani mi to nejde, a tahle je rýmovaná až hrůza, všechno to vím, ale... Au :)
Každý slovo tu má svůj význam, text říká přesně to, co měl. A že je to horší než nějakej zfleku napsanej úvod ani ne na půl řádku - to je ta nejhorší kritika, jakou sem moch dostat. Děkuju pěkně :)
27.11.2007 07:51:00 | Darkspace