Noci milosrdná...

Noci milosrdná...

Anotace: ...

Noci milosrdná,
Ty, co všechno smíš.
Buď dnes na mě hodná,
jinak mě ve svém nitru utopíš.

Ty tmoucí přelude,
jež se střídáš se dnem,
nic ze mě nezbude,
já i měsíc blednem.

Srdce krvácí,
po Tvém temném plášti bolest stéká,
naděje se vytrácí,
do naha mě svléká.

Noci, Ty jež všechno zmůžeš,
nahou a zraněnou tady mě máš.
Snad další den přemůžeš,
nevnímám, nedýchám, vždyť už mě znáš.

Navždycky uléhám,
pod růže vadnoucí,
tak ráda podléhám,
slábnoucí, tonoucí...
Autor estrellita, 26.11.2007
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: pennywise, xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

wow..to jsem se to dostala do pěkné šlamastyky..jak mám napsat "neotřele báječné"??Tak aby s emi to neopakoval o u každičké básně?

02.12.2007 09:12:00 | Lady Carmila

líbí

Moc hezká, pěkná, vzrušující!

26.11.2007 15:10:00 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel