Sbohem
Anotace: poslední rozloučení...s láskou...s literem...s lidé.cz...se vším co jsem za ty roky na netu získal a ztratil...tak tedy sbohem
Konec je tady,
je to divnej svět,
pro nás dva, bývali jsme šťastní,
končí tenhle kabaret.
Je čas típnout vztah,
z cigarety dát si ještě jeden tah,
a pak půjdem každý svou cestou sám,
třeba ti tímhle to opravdový štěstí dám.
Dva různí lidé,
dvě různá prostředí,
a přece se milovali,
s láskou ale přišly střety.
Už tě víc neobejmu,
nepolíbím na čelo,
nepohladím tvé vlasy,
kolik lidí už takhle brečelo?
Mějte se krásně Slečno z konce duhy,
nemáme k sobě žádný dluhy,
tak jako plála mezi námi láska,
stejnou silou přetrhla se naše páska.
Končím, stejně mi básně nejdou, napíšu to jinak...jak jsi před rokem a půl napsala: "Je čas jít dál, jenom každej po svejch, každej sám". Nezapomenu :-*
Komentáře (2)
Komentujících (2)