zariskuj...jakmile už jednou takhle začneš uvažovat o vztahu, je to cesta do pekel, znám to... stejně nikdy nezjistíme jestli naše rozhodnutí bylo správné.
26.11.2007 18:51:00 | duše v plamenech
To už je nějaký ten čas... ale rozhodla jsem se a já doufám, že správně ;-)
26.11.2007 13:30:00 | Karmínka