Krutá noc
Jejich dech slyším,
drásá mi uši.
Vidím dvě těla,
nahota září.
Bolí to, bolí,
srdce mi praská.
Tiše se odplížím,
v koutě vzlykám.
Steny zní šťastně,
chce se mi zvracet.
Poslední výkřik,
schoulím se do klubíčka.
Lituji všeho,
je to má vina.
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, Elena Suchomel
Komentáře (2)
Komentujících (2)