Miluj mě
Spas mě svou touhou
a dopusť se hříchu,
ubij mě láskou
a dotýkej se mě v tichu.
Mlč, nic neříkej
nech zpívat vášeň
pohledem se mě tajně ptej
na tvojí a mojí kázeň.
Miluj mě s neutuchající láskou
a schovávej mě svým tělem.
Hledej mě pod vášnivou maskou
a najdi s černými křídli a nebem.
Přečteno 437x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Traci, NikitaNikaT., Platón, jára spots, sissi-katka, 0-0, Lacosta1
Komentáře (4)
Komentujících (4)