Slasti práh
V souboji našem
na loži,
kdo na záda
koho položí.
Prohraju schválně,
a na polštáře
přibita Tebou,
svět mi zvlažněl,
láska už nebolí.
Překročit práh,
pak po římsách,
po parapetech
mého těla
slast stavidla
spustit směla,
já najednou
spláchla strach.
Přečteno 364x
Tipy 14
Poslední tipující: bobi bobie, Martinecka23, cevert, Mallerick, jiljovský, Psavec, Pišák, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)