Lekce
Děkuju za tuhle bolestnou lekci.
Děkuju, prosím, další už nechci.
Nervi mi prosím mé srdce na kusy.
Nešlapej po mé zbabělé duši.
Nejsem snad natolik hrozná a zlá,
to že tě miluju, není má vina.
Tak už mě prosím tímhletím netrestej,
nemuč mě a už mi tohleto nedělej.
Komentáře (0)