Velká vlaková láska
Anotace: báseň ze sbírky Šest pět, věnováno neznámé slečně z vlaku
Sbírka:
Básně Šest pět
Otázek plno
mám na tebe,
cizí ženo!
Kam jsi až jela?
Jaké je tvé jméno?
Byla bys mě chtěla?
Proč nekvete květ?
Proč nejde vzít to zpět?
Kam za tebou teď jet?
Proč ústům nelze pět?
Proč vysedl jsem hned?
Proč nejel s tebou dál?
Ptát se sám sebe
„Miluje tebe?“
Není to blbé?
Když vím,
že odpovím
ano.
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka, xavian
Komentáře (1)
Komentujících (1)