Ty
Tvá ňadra, jak dva rozkoše pohárky,
co nabízejí sladké pokušení, jak zmrzlina z Polárky.
A tvé bříško, jak tác plný něhy,
když okusím, rozlejí se mé vášně břehy.
Tvé rty, jak dva okvětní lístky růže,
může jim má touha odolat; nemůže!
Tvá očka, jak plamínky touhy,
které zažehne i polibek pouhý.
Jak rozkoše alej je klín tvůj,
o tvé blaho budu usilovat stůj co stůj.
Komentáře (0)