Anotace: Včera začlo pěkně chumelit. Cítil jsem, že vločky nejsou jen takové obyčejné, ale něčím zvláštní... Čím to je, že v každou roční dobu, za každého počasí a téměř při každé činnosti je člověk myšlenkami vtahován do takovýchto příjmnějších poloh života.
taky znám ten slastný pocit utápět se v mazlivých představách, zvlášť, když atmosféra nahrává...
26.01.2008 05:11:00 | akneliam
Díky vám všem za přízeň a vychutnejte si ty vločky. I posedané, pokud jsou v přiměřené vrstvě, se dají docela fajn užívat.
28.11.2007 12:20:00 | Špáďa
Okouzlující :o) Dneska tak nádherně sněželo a tuhle básničku si někam zapíšu, až budu zítra zase ve škole koukat z okna :)
27.11.2007 20:00:00 | Franceska.Darness