Tulivá
Anotace: škrábání na zádech, to my můžeme:-)
Nech mě, ať přitulím se blíž,
jen potichu si budu příst
a nejvíc budu ráda,
když poškrábeš mi záda
a pusu dáš mi do vlasů,
pak hlasy místních mamlasů
svou cestou k uchu zabloudí
a nikdo mě neodloudí.
Budeš mým středem vesmíru,
mé slunce, šité na míru...
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: MalaIzis, jiljovský, xavian, cevert, Jiparo, Dračičák
Komentáře (3)
Komentujících (3)