Já a ty
Když v náruči,
sledce Ti usínám.
Na naše první setkání,
radostně vzpomínám.
Oba jsme se,
velice styděli.
Vždyť jsme se tenkrát,
poprvé viděli.
Od té doby,
všude jsme spolu chodili.
Ruka v ruce,
městem se vodili.
Dnes jsem Tvá žena
a je to krásné.
Ruka v ruce lásko,
Vodíme se zase.
Přečteno 529x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Psavec, kliďaska, xavian, cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)