Ztracená
Ve vlasech plamen a v očích žár,
vlhkých polibků dala mi pár.
Nevím kam potom spolu jsme padaly,
na tuhle cestu mapu nám nedaly.
Celou noc v lásce jsme bezcílně bloudily,
v bažině vášně se po kolena brodily.
Slunce se prodralo skrz tvoje okno,
už musíš odejít má krásná slečno.
Komentáře (0)