..O láske...
Anotace: ...laska v rozpravke....
Mladé krásne dievča z chudobnej rodiny
MLadý zlatý chalan čo opravuje hodiny
Stretávali sa potajme
(Báli sa všetkých,otca najma)
Za horou a potokom
Neboli nikoho otrokom
Boli šťastní už iba keď boli spolu
Ostatní tu nehrajú rolu
Boli len oni dvaja
(onedlho traja)
Boli krásne šťastní
a hlavne zamilovaní
Táto zvláštna báseň má byť o láske,
o chlapcovi a chudobnej kráske
Chcem vás, i seba presvedčiť,
že láska raní ale vie i liečiť..
Chcem aby nám bolo všetkým jasné, že láska dokáže byť čistá,úprimná..krásna..
aj keď iba v rozprávke...=P
Komentáře (0)