Anotace: ...první dva roky spolu :o)...Děkuji, Katko.
za ty dva roky lásko..
sme jako jeden
za další dva?
(nejspíš zbude půlka..)
mi to ale vedem :o))
njn dyk už mlčim .o))
01.12.2007 08:57:00 | Bean
Zvláštně mužské vyznání... ze světa mně dobře známého... jsem tak ráda, že alespoň virtuálně znám další nahou dvojici, jako jsme my s Pavlem... Láska je voňavá, i když některé dny mají své ostny, ostny světa.... :-)
29.11.2007 08:15:00 | Levandule
To je nejhezčí vyznání jaké jsem kdy četla.
I ta Vaše láska je jistě taková.
Gratuluji!
27.11.2007 20:25:00 | s.e.n
Krásná...
Našel jsi mě.
Našla jsem Tě.
Nebyl ani jeden Okamžik, kdy bych se v našem Létě cítila prázdná.
Jsi Přístav!
Význam znáš...
Dno sil, kam až tam uvnit mně šaháš...
Život jsi pochopil, všechno o mě víš... jsem nahá... Tvá.
Jdu si do Tebe spát.
Já nepřestávám děkovat!
27.11.2007 20:21:00 | Žqáry