Nevěrný
Anotace: jedna chyba ztrácí smysl
Bylas krásná lesní víla,
co mé srdce okouzlila,
zanechala ve mě lásku,
jak balónek na provázku,
který jednou uletěl mi,
protože jsem byl nevěrný.
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo, Úsměv sedmnáctky
Komentáře (0)