Do bílých zrcadel dýchám
chtěla bych zastavit mráz,
který spaluje v srdci
lásku v nás
a odraz smutku studí
když na duši
jsme chudí
Do mého odrazu
stín se sklání
V mém obrazu
Světlu brání
Do černého rámu
položím tu ránu
a pohřbím k ránu
Minulost
co nás ruší
Nejsme slepí
ani hluší
Láska
ta prý každému
stejně sluší