Anotace: kraťoučká... pár slůvek sepsaných na konci hodiny ekonomie, když magistr Hřebík vykládal něco o národohospodářských veličinách a já byl v tu chvíli docela někde jinde.
Moc pěkné. JE odivuhodné, co se do dvou odstavců vleze a co dokážou vyjádřit...
28.11.2007 13:10:00 | Schukr00