Opilec
Anotace: No nevím jestli se to dá zařadit do sekce láska, tk pls okomentujte :*
Sálem se zvučné tóny linou,
sleduji tě, jak v náruči máš jinou.
Má láska tvrdou zkouškou prošla,
ale stále ještě nepopošla.
Bere sklenku první, druhou,
svět je hezčí, jako s duhou,
při desáté už nevnímám,
jen se sálem nepřítomně kolíbám.
Konečně jsem tě našel,
vytrh sem tě z náručí toho druhého,
do pokoje č. 315 s tebou zašel,
"nebudeš ho milovat, mě uspokojíš prvého!"
Smyslů zbavený jí šaty ztrhal,
uspokojil, našel co hledal.
Za dveřmi je slyšet smích, veselý sál,
on se oblík a jde zas o dům dál.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, pejrak, Princezna.Smutněnka, Azazen
Komentáře (3)
Komentujících (3)