Do dlaně dlaň
Anotace: Kouzlo doteku...
Do dlaně dlaň udýchaná přispěchala
a lásku k tobě na srdci mi zanechala,
tak jako jitro krůpěj rosy,
-mé srdce v sobě lásku nosí.
Do dlaně dlaň něžně se boří,
ty jsi má perla,jež skryla se v moři,
v moři mé lásky,něhy a touhy,
jen po tvém boku chci žít život dlouhý.
Do dlaně dlaň přispěchla,
svou duši k mé jsi přivinula
tak jako matka dítě k sobě.
Teď žiješ ve mně a já v tobě.
Komentáře (0)