...pojďme nenávidět- z lásky...
Mám strach
strach
...z utrhnutých křídel
z lásky
...zkusme nenávidět
z Tvojí lásky
.
..
...
nebo třeba z té naší
...
..
.
Bolí mě
bolí
nevěrná ústa
a že mě máš tak rád
*už nechci ubližovat*
nemiluj mne
-tolik
zničím Tě
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgaine, Pseudopisálek, unstoppable, Yukki
Komentáře (2)
Komentujících (2)