Anotace: ...Lásky! Já se jen tak nevzdám...Bojovala jsem a ještě budu bojovat! Nene, nemysli si, nenechám si tě vzít...!M...
Už nikdy nechci
plakat pro neskutečnost
snů. Už nikdy.
Kytaristi, básnící, umělci.
Zmizte z mých snů!
- tohle se mi líbí asi nejvíc :-) kdybych si teda měla vybrat jen jednu sloku...jinak je básnička krásnaa celaa, drží pohromadě :-) skvělyy nápad, výstižně řečeno, jsem nadšenaa :-)
28.11.2007 12:00:00 | jitaaa