Výkřik
Nechci tě vlastnit,
jen milovat
a znát tvé sny,
smát se
a trochu plakat,
křičet,
být s tebou,
být ti nablízku,
věřit ti
a vědět, že
důvěřuješ i ty mně;
zpívat písničky
a víno pít,
postavit z písku hrad,
letadlo z papíru
a obletět jím svět,
líbat se
a dotýkat
a někdy jen tak spolu mlčet
a....
snad máš
mě aspoň trochu rád...
Přečteno 661x
Tipy 23
Poslední tipující: Agniezka, blue, excited, Linushka, STIMPRE, Maro Deives, el viento, Kyle, prostě já, Metcheque, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)