Tvoje dílka jsou taková svěží a neotřelá, všechno se mi líbí a pro pochvalný komentář už mi docházejí další nápady . Objevila jsem tě až teď a jsem ráda.
06.02.2008 12:49:00 | Marfuša
Řekněme to takhle - píšeš velmi zvláštně, zdá se mi. Možná proto, že asi ty sám jsi velmi zvláštní. Možná, že to vzbuzuje neklid, možná že i strach. Všechno možná - všechno je možné.
12.12.2007 13:27:00 | Já Esther Ruth
Liter je o vztazích, milý Patrizio. Nepíšeš špatně, ale zrovna tahle mi přijde krapet ulepená.
29.11.2007 17:20:00 | prostě Zuzana