..
Oči máš modré, jak samo nebe,
mé sepnuté ruce, modlí se v nás.
Když zavřu oči, vidím jen Tebe,
"Miluju Tě!" slyším šeptat Tvůj hlas.
Rty hebké jak nejdražší samet máš,
v obětí nás dva spolu vidím.
Když se mně něžně po těle dotýkáš,
po Tvých polibcích bláznivě šílím.
Když jsem v Tvé blízkosti, je mi prostě úžasně,
bez Tebe už nechci ani minutu být.
Když mně políbíš, cítím se překrásně,
snad zítra s tebou zase budu moct ruku v ruce jít.
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Traci, Dračičák, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)