chybíš mi...
Pod mostním obloukem,
protáhlé stíny šedé,
hladově
hltají moji siluetu,
srdce mám vyprahlé,
v duši mě zebe,
tak nějak laksně
se podávám světu,
po hlavách kamenných,
v ozvěně vleču své kroky,
v zákoutích tajemných,
skrývám svou lásku roky,
smět na chvíli prohlédnout,
rozsvítit jedinou svíci,
vřele tě obejmout
...
a jak Tě miluju říci...
Přečteno 531x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)